Engleski za odrasle

Kurs engleskog jezika je namenjen odraslima od 15 do 25 godina.
Učenje jezika u ovom dobu je omogućeno od početnog nivoa do usavršavanja već postojećeg znanja. Naš cilj je da poboljšamo konverzaciju i da srušimo jezičku barijeru, koja je najčešće i prepreka kod odraslih polaznika. Naši predavači su tu da u prijatnom ambijentu podstaknu napredak i učenje koje baziramo na interesovanjima i ciljevima samih polaznika.

Radi se u grupama do 8 polaznika.
Nakon završenog kursa, polaznici polažu pismeni i uspeni ispit i dobijaju sertifikat kao potvrdu za usvojeni nivo znanja za nivo koji su pohađali.
Nakon završetka kursa svi polaznici dobijaju sertifikat naše škole koji važi u našoj zemlji.
Trajanje kursa je ukupno 9 meseci od septembra ili oktobra do juna.
Časovi jezika se za odrasle održavaju dva puta sedmično u trajanju po 45 minuta.
Svi zainteresovani polaznici mogu doći na besplatno testiranje znanja jezika pri čemu se određuje koji trenutno nivo znanja poseduju, i preporuku koji bi nivo kursa bi trebali upisati kod nas u školi.
Plaćanje se vrši na mesečnom nivou.
Za uplate u celosti odobrava se popust od -10%.

Profesor engleskog jezika Jasmina Barišić
Jasmina Barišić
Prof. engleskog jezika

Rad u nastavi i prenošenje znanja je oduvek bila moja najveća ljubav, a naročito taj poseban osećaj kada vidite uspeh vaših učenika. Svoje prvo radno iskustvo sam stekla upravo u školi i radu sa decom.

Profesor engleskog jezika Jelena Krivokuća
Jelena Krivokuća
Prof. engleskog jezika

Nakon završenih studija Engleskog jezika i književnosti u Novom Sadu, postala sam član “Speak Easy” tima i nakon stečenog iskustva shvatila da ljubav prema poslu vodi do uspeha.

Profesor engleskog jezika Hegediš Eleonora
Eleonora Hegediš
Prof. engleskog jezika

Volim svoj posao, uprkos tome što je posao nastavnika vrlo odgovoran, zahteva puno rada, volje i strpljenja. Ali je divan osećaj kada znate da ste pomogli nekome da stekne nova znanja ili proširi postojeća.

Profesor engleskog jezika Bernanda Kostić
Bernanda Kostić
Prof. engleskog jezika

Volim svoj posao i rad s ljudima, a moja strast je da adekvatno, i na zabavan i elokventan način prenesem svoje znanje drugima.

Jelena Savić
Jelena Savić
Prof. engleskog jezika

Završila sam Engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Iako sam tek na početku profesorske karijere, tokom studiranja imala sam priliku da predajem raznim uzrastima, kako deci, tako i starijima.