Engleski za osnovce

Kurs engleskog jezika je namenjen osnovcima od 7 do 14 godina.
Rad sa polaznicima uzrasta od 1. do 8. razreda je raznovrstan, jer se sastoji iz različitih komponenata i nivoa znanja. U kreativnom okruženju i kroz brojne projekte, deca sa lakoćom usvajaju osnove komunikacije i gramatike, napredujući ka kompleksnijim strukturama kada se najčešće pripremaju za Cambridge ispite FCE i CAE. Naši predavači su predani i posvećeni svakom polazniku, kako bi lakše savladali gradivo.

Radi se u grupama do 8 polaznika.
Nakon završenog kursa, polaznici polažu pismeni i uspeni ispit i dobijaju sertifikat kao potvrdu za usvojeni nivo znanja za nivo koji su pohađali.
Nakon završetka kursa svi polaznici dobijaju sertifikat naše škole koji važi u našoj zemlji.
Trajanje kursa je ukupno 9 meseci od septembra ili oktobra do juna.
Časovi jezika se za osnovce održavaju dva puta sedmično u trajanju po 45 minuta.
Svi zainteresovani polaznici mogu doći na besplatno testiranje znanja jezika pri čemu se određuje koji trenutno nivo znanja poseduju, i preporuku koji bi nivo kursa bi trebali upisati kod nas u školi.
Plaćanje se vrši na mesečnom nivou.
Za uplate u celosti odobrava se popust od -10%.

Profesor engleskog jezika Jelena Krivokuća
Jelena Krivokuća
Prof. engleskog jezika

Nakon završenih studija Engleskog jezika i književnosti u Novom Sadu, postala sam član “Speak Easy” tima i nakon stečenog iskustva shvatila da ljubav prema poslu vodi do uspeha.

Profesor engleskog jezika Hegediš Eleonora
Eleonora Hegediš
Prof. engleskog jezika

Volim svoj posao, uprkos tome što je posao nastavnika vrlo odgovoran, zahteva puno rada, volje i strpljenja. Ali je divan osećaj kada znate da ste pomogli nekome da stekne nova znanja ili proširi postojeća.

Profesor engleskog jezika Bernanda Kostić
Bernanda Kostić
Prof. engleskog jezika

Još kao student volontirala sam i radila sa najmlađima, tako da od ranog pocetka svog zaposlenja uzivam u radu sa decom.

Jelena Savić
Jelena Savić
Prof. engleskog jezika

Završila sam Engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Iako sam tek na početku profesorske karijere, tokom studiranja imala sam priliku da predajem raznim uzrastima, kako deci, tako i starijima.