Engleski za predškolce

Kurs engleskog jezika je namenjen deci od 4 do 6 godina.
Usvajanje jezika je najproduktivnije u ovom uzrastu, kada deca sa lakoćom savladavaju strani jezik. Jednostavne jezičke strukture i vokabular se usvajaju u kontekstu kroz pesme, kraće dijaloge, priče na određenu temu i slično. Uz puno entuzijazma, kreativnosti i strpljenja naši predavači vrlo uspešno upoznaju najmlađe polaznike sa stranim jezikom.

Radi se u grupama do 8 polaznika.
Nakon završenog kursa, polaznici polažu pismeni i uspeni ispit i dobijaju sertifikat kao potvrdu za usvojeni nivo znanja za nivo koji su pohađali.
Nakon završetka kursa svi polaznici dobijaju sertifikat naše škole koji važi u našoj zemlji.
Trajanje kursa je ukupno 9 meseci od septembra ili oktobra do juna.
Časovi jezika se za predškolce održavaju dva puta sedmično u trajanju po 45 minuta.
Svi zainteresovani polaznici mogu doći na besplatno testiranje znanja jezika pri čemu se određuje koji trenutno nivo znanja poseduju, i preporuku koji bi nivo kursa bi trebali upisati kod nas u školi.
Plaćanje se vrši na mesečnom nivou.
Za uplate u celosti odobrava se popust od -10%.

Profesor engleskog jezika Jasmina Barišić
Jasmina Barišić
Prof. engleskog jezika

Rad u nastavi i prenošenje znanja je oduvek bila moja najveća ljubav, a naročito taj poseban osećaj kada vidite uspeh vaših učenika. Svoje prvo radno iskustvo sam stekla upravo u školi i radu sa decom.

Profesor engleskog jezika Hegediš Eleonora
Eleonora Hegediš
Prof. engleskog jezika

Volim svoj posao, uprkos tome što je posao nastavnika vrlo odgovoran, zahteva puno rada, volje i strpljenja. Ali je divan osećaj kada znate da ste pomogli nekome da stekne nova znanja ili proširi postojeća.

Profesor engleskog jezika Bernanda Kostić
Bernanda Kostić
Prof. engleskog jezika

Još kao student volontirala sam i radila sa najmlađima, tako da od ranog pocetka svog zaposlenja uzivam u radu sa decom.