Engleski za srednjoškolce i studente

Kurs engleskog jezika je namenjen srednjoškolcima i studentima.
Cilj časova je utvrđivanje nivoa znanja i usavršavanje istog kroz dinamične časove i visokokvalitetan nastavni program prilagođen interesovanjima polaznika. Rad se bazira na usvajanju vokabulara i gramatičkih struktura i primene istih kroz komunikaciju, debate, pisanje i projekte. Polaznici se najčešće u ovom uzrastu odlučuju za pripremu i polaganje prestižnih Cambridge ispita (FCE, CAE, CPE) koji su priznati u preko 150 zemalja. Naši predavači su tu da inspirišu mlade kako bi lakše napredovali i usvojili jezik.

Radi se u grupama do 8 polaznika.
Nakon završenog kursa, polaznici polažu pismeni i uspeni ispit i dobijaju sertifikat kao potvrdu za usvojeni nivo znanja za nivo koji su pohađali.
Nakon završetka kursa svi polaznici dobijaju sertifikat naše škole koji važi u našoj zemlji.
Trajanje kursa je ukupno 9 meseci od septembra ili oktobra do juna.
Časovi jezika se za srednjoškolce i studente održavaju dva puta sedmično u trajanju po 45 minuta.
Svi zainteresovani polaznici mogu doći na besplatno testiranje znanja jezika pri čemu se određuje koji trenutno nivo znanja poseduju, i preporuku koji bi nivo kursa bi trebali upisati kod nas u školi.
Plaćanje se vrši na mesečnom nivou.
Za uplate u celosti odobrava se popust od -10%.

Profesor engleskog jezika Jelena Krivokuća
Jelena Krivokuća
Prof. engleskog jezika

Nakon završenih studija Engleskog jezika i književnosti u Novom Sadu, postala sam član “Speak Easy” tima i nakon stečenog iskustva shvatila da ljubav prema poslu vodi do uspeha.

Profesor engleskog jezika Hegediš Eleonora
Eleonora Hegediš
Prof. engleskog jezika

Volim svoj posao, uprkos tome što je posao nastavnika vrlo odgovoran, zahteva puno rada, volje i strpljenja. Ali je divan osećaj kada znate da ste pomogli nekome da stekne nova znanja ili proširi postojeća.

Profesor engleskog jezika Bernanda Kostić
Bernanda Kostić
Prof. engleskog jezika

Volim svoj posao i rad s ljudima, a moja strast je da adekvatno, i na zabavan i elokventan način prenesem svoje znanje drugima.

Jelena Savić
Jelena Savić
Prof. engleskog jezika

Završila sam Engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Iako sam tek na početku profesorske karijere, tokom studiranja imala sam priliku da predajem raznim uzrastima, kako deci, tako i starijima.