Specijalizovani kurs engleskog

Specijalizovani kurs engleskog jezika je namenjen osobama od 18 i više godina.
Ovi kursevi su najčešće vezani za same potrebe i ciljeve polaznika. Baziraju se na individualnom kao i grupnom radu i mnogi polaznici biraju ove kurseve kako bi se lakše uskladili sa svojim već postojećim obavezama. U ove kurseve ubrajamo pripreme za TOEFL, IELTS, BEC kao i konverzacijske kurseve. Sama dinamika i način rada se pažljivo razmatra i naši iskusni predavači su tu kako bi na najefikasniji način pripremili polaznike.

Radi se u grupama do 8 polaznika.
Nakon završenog kursa, polaznici polažu pismeni i uspeni ispit i dobijaju sertifikat kao potvrdu za usvojeni nivo znanja za nivo koji su pohađali.
Nakon završetka kursa svi polaznici dobijaju sertifikat naše škole koji važi u našoj zemlji.
Trajanje kursa je ukupno 9 meseci od septembra ili oktobra do juna.
Časovi specijalizovanog kursa engleskog jezika se održavaju dva puta sedmično u trajanju po 45 minuta.
Svi zainteresovani polaznici mogu doći na besplatno testiranje znanja jezika pri čemu se određuje koji trenutno nivo znanja poseduju, i preporuku koji bi nivo kursa bi trebali upisati kod nas u školi.
Plaćanje se vrši na mesečnom nivou.
Za uplate u celosti odobrava se popust od -10%.

Profesor engleskog jezika Jelena Krivokuća
Jelena Krivokuća
Prof. engleskog jezika

Nakon završenih studija Engleskog jezika i književnosti u Novom Sadu, postala sam član “Speak Easy” tima i nakon stečenog iskustva shvatila da ljubav prema poslu vodi do uspeha.

Profesor engleskog jezika Hegediš Eleonora
Eleonora Hegediš
Prof. engleskog jezika

Volim svoj posao, uprkos tome što je posao nastavnika vrlo odgovoran, zahteva puno rada, volje i strpljenja. Ali je divan osećaj kada znate da ste pomogli nekome da stekne nova znanja ili proširi postojeća.

Profesor engleskog jezika Bernanda Kostić
Bernanda Kostić
Prof. engleskog jezika

Volim svoj posao i rad s ljudima, a moja strast je da adekvatno, i na zabavan i elokventan način prenesem svoje znanje drugima.

Jelena Savić
Jelena Savić
Prof. engleskog jezika

Završila sam Engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Iako sam tek na početku profesorske karijere, tokom studiranja imala sam priliku da predajem raznim uzrastima, kako deci, tako i starijima.