Play as you learn

Centar stranih jezika „Speak Easy“ osnovan je 2004.godine u gradiću na obali Tise, Bečeju, a od 2013. godine počinje sa radom i u Novom Sadu. U prostorijama prijatnog ambijenta i radne atmosfere već devet godina smenjuju se đaci od 5 do 55 godina starosti. Stručnost, kreativnost i pristupačnost naših predavača je nešto po čemu se naša škola prepoznaje. Rad u malim grupama kao i individualni pristup svakom polazniku je nešto na čemu insistiramo.

Učenje stranih jezika, a posebno u dečijem uzrastu, nije samo savladavanje gradiva iz udžbenika. Trudimo se da ovaj proces obogatimo kreativnim radom i aktivnostima u vidu radionica, školskih predstava i recitalskih smotri.

Pored engleskog jezika, vremenom smo našu ponudu proširili sa još nekoliko svetskih jezika. Danas naši polaznici imaju mogućnost da pohađaju kurseve nemačkog, španskog, ruskog i mađarskog jezika, kao i srpskog jezika za strance. Najbolji pokazatelj našeg rada su naši đaci koji iz godine u godinu uspešno polažu međunarodno priznate ispite (FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS, TOEFL). Od 2012. godine postali smo član Addvantage Programa u okviru Britanskog Saveta.

Naša škola je jedini ovlašćeni centar na teritoriji Vojvodine za pripremu za polaganje TOLES ispita. TOLES je međunarodno priznati sertifikat pravnog engleskog jezika priznat od strane multinacionalnih kompanija, institucija Evropske unije i drugih internacionalnih organizacija. Namenjen je studentima prava, advokatima i drugim stručnjacima iz oblasti pravnih nauka. Kurs se sastoji iz tri nivoa: TOLES Foundation (osnovni), TOLES Higher (viši) i TOLES Advanced (napredni), u zavisnosti od nivoa poznavanja engleskog jezika.

Pružamo usluge prevođenja iz različitih oblasti, uz overu ovlašćenog sudskog tumača za engleski, nemački, mađarski, ruski i španski.

Benefiti upisa u školu

check-mark Vežbajte svoj mozak
Najozbiljnije inostrane studije su pokazale da učenje stranih jezika pospešuje pamćenje i sposobnost istovremenog obavljanja više zadataka.
check-mark Efikasnije učenje
Svaki novi jezik koji učite lakši je nego prethodni. Razlog je taj što sa svakim novim jezikom Vaš mozak pronalazi nove načine da uči efikasnije.
check-mark Put u savremeni svet
U svetu informacionih tehnologija dominiraju strani jezici. Čim se priključite na internet neophodno je znanje stranih jezika.
check-mark Prednost pri zaposlenju
Znanje stranih jezika i rad u inostranim kompanijama u našoj zemlji i inostranstvu pruža Vam mogućnost bolje zarade.

Upoznajte naše nastavnike!

Profesor engleskog jezika Jasmina Barišić
Prof. engleskog jezika i književnosti
Profesor engleskog jezika Hegediš Eleonora
Prof. engleskog jezika
Profesor engleskog jezika Jelena Krivokuća
Prof. engleskog jezika
Profesor engleskog jezika Bernanda Kostić
Prof. engleskog jezika

Sertifikati